Lajme

NEWS

Pyetje dhe Sqarime lidhur me Thirrjen për Aplikime – Fondi ECSORI

Qendra Kombëtare Burimore e Trajnimit dhe Asistencës Teknike ANTTARC në partneritet me Amaro-Drom dhe ACFR në kuadër të shpalljes së Thirrjes për Aplikime të Fondit ECSORI - Projekti ECSORI, p... lexo më shumë

Round 2 of Sub-Grants Information Sessions on RFA and APS conducted in Gjerokastra and Durres

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly b... lexo më shumë

First round of organizational assessment completed (on site assessment visits conducted during 9 May – 17 May 2017) – 30 June 2017

In the frame of the first component of the Accelerated Civic Development and Cooperation, the first round of organizational assessment has been completed with the participation of ten ... lexo më shumë

Information session on APS conducted in Fier (16 May 2017) and Korca (18 May 2017)

On 18 and 19 June 2017, the Accelerated Civic Development and Cooperation project conducted information sessions in Korca and Fier. During the information sessions, the Project staff informed ... lexo më shumë