(English) Vacancies

VACANCIES

REPOST Training Services – Design and conduct training in Training of Trainers in Monitoring and Advocacy for Child Protection

ANTTARC is seeking the services of an expert to design and conduct one two-day Training of Trainers course on Monitoring and Advocacy for Child Protection and Child Protection Legal Framework,... lexo më shumë

Shërbime Trajnimi – Moduli dhe Trajnimi “Monitorimi e Vlerësimi Projekti” në kuadër të Projektit “Fuqizimi i Organizatave të Shoqërisë Civile për Integrimin e Komunitetit Rom”

ANTTARC është në kërkim të shërbimeve të trajnimit për dizenjimin e modulit dhe mbajtjen e trajnimit "Monitorim e Vlerësim Projekti" në kuadër të Projektit "Fuqizimi i Organizatave të Shoqëris... lexo më shumë

(English) Sub-Grant Manager_ECSORI

Sorry, this entry is only available in lexo më shumë

Njoftimi për trajnerë

Në kuadër të zbatimit të projektit “Zhvillimi dhe Bashkëpunimi i Përshpejtuar i Shoqërisë Civile” që financohet nga USAID dhe zbatohet nga ANTTARC, do të zhvillohen një sërë trajnimesh për org... lexo më shumë

(English) Project Manager / ECSORI

Sorry, this entry is only available in lexo më shumë

(English) Training Services-OD ECSORI

Sorry, this entry is only available in lexo më shumë

(English) Capacity Building Specialist

Sorry, this entry is only available in lexo më shumë

(English) Sub-Grant Manager

Sorry, this entry is only available in lexo më shumë

PACT project; Consultancy for developing the Anti-Corruption Platform

The Partnership Against Corruption Together (PACT) project is looking for programmers for the development and maintenance of the e-platform. More specifically, the successful fulfilment of the... lexo më shumë