Vacancies

Vacancies

Final Project Evaluation – PACT

ANTTARC is seeking an evaluation expert to conduct the Final Project Evaluation for the “Partnership Against Corruption Together” – PACT Project, implemented by the Albanian

Read More »
Vacancies

Sub-Grant Manager_ECSORI

ANTTARC is seeking to recruit a Sub-Grant Manager As part of the Project Management team of the EU funded project “Empowering Civil Society Organizations for Roma

Read More »
Vacancies

Njoftimi për trajnerë

Në kuadër të zbatimit të projektit “Zhvillimi dhe Bashkëpunimi i Përshpejtuar i Shoqërisë Civile” që financohet nga USAID dhe zbatohet nga ANTTARC, do të vijojnë

Read More »

Navigation

Contact us

Rruga Reshit Collaku
Pallati Bora Sh. 1 A.20
Tirana, Albania

[email protected]
(+355) 692096666